torsdag den 27. oktober 2011

Alphakursus i en karismatisk menighed

Hej vil lige fortælle at jeg var på alphakursus i en karismatisk menighed, her i foråret. Derefter gik jeg i gang med at læse det nye testamente, og fandt ud af at den karismatiske kristendom er fyldt af fejl, der bliver lagt meget vægt på helbredelser og tungetale især i den såkaldte helligåndsweekend. Jeg blev ikke helbredt, til trods for at jeg regner mig for kristen, og jeg fandt ud af, ligesom jer, at tungetalen var kendte fremmedsprog. Desuden mener jeg heller ikke at biblen giver belæg for at Gud vil helbrede alle for deres sygdomme og skavanker. Da jeg ikke oplevede ekstatiske helligånds-oplevelser i helligåndsweekenden, og ikke blev helbredt, følte jeg mig lidt som en dårlig kristen. Af hvad jeg kan læse i det nye testamente, giver helligånden snarer snusfornuft end hysterisk ekstase ...

Valther Christensen

d. 14. december 2009

Ingen kommentarer:

Send en kommentar